Makina me qera Shikoni makinat

Shërbim Karrotrec
Auto Bali

Po kerkoni te blini nje makine te re?

Po kerkoni te blini nje makine te re?

Deshironi te shisni makine tuaj?

Deshironi te shisni makine tuaj?

PSE TE ZGJIDHNI AUTOBALI?

Mundësi financimi

Nese nuk mundeni te paguani per makinen tuaj te re, ne ju ofrojme mundesi financimi nepermjet institucioneve financiare qe operojne ne treg.

Shume opsione

Tek AutoBali do te gjeni nje game te gjere te markave dhe modeleve te makinave, si per qera edhe per shitje.

Servis & Karrotrec

Ju ofrojme servis dhe karrotrec ne cdo kohe.

Kliente te lumtur

AutoBali eshte tashme i konsoliduar ne tregun e makinave me qera dhe per shitje. Nje numer i madh klientesh kane zgjedhur makinat tona dhe gjithmone qellimi yne eshte te kemi kliente te kenaqur.